Ekonomi

Hamile kadınlar en çok karpuz, çilek, erik ve vişne isterler.

İbrahim Zengil ve Elif Zengil çiftinin işlettiği Four Seasons bakkalının müdavimleri arasında hamile kadınlar da bulunuyor. Hamilelikte bazı besinlere karşı istekte yaşanan artışın ardından tat alma yolu tutulmaktadır.

Buca Çamlıkule’de yer alan Four Seasons Bakkal, mevsimlik taze günlük meyve ve sebzeleri sunuyor. Zengil çiftinin işlettiği bakkalda saf ve taze ürünler Bucalıların beğenisine sunuluyor.

Bir ay önce açılan manav hakkında bilgi veren İbrahim Zengil, hamilelerin özellikle erik, kiraz, çilek ve karpuz gibi meyveleri talep ettiğini belirtti. Zengil, “Sipariş alıyoruz. İstenilen ürünü depolarımızdan 24 saat içerisinde tüketicilerimize ulaştırıyoruz.”

DİJİTAL BÜYÜME

Marketlerin artık dijitale geçtiğine değinen Zengil, genç müşterilerin internetten sipariş vermeyi tercih ettiğini vurguladı. Trendyol’dan verilen siparişleri özellikle seçtiklerini söyleyen Zengil, belli yaşın üzerindeki vatandaşların görmedikleri eseri almak istemediklerini, bu nedenle buraya gelip alışverişlerini burada yaptıklarını söyledi.

Her şeyin zamanında tüketilmesi gerektiğini öneren Zengil, aşermenin özel bir durum olduğunu, bu nedenle mevsimi olmasa da tüm talepleri karşıladıklarını söyledi.

ASMA MEYVESİ ÇOK YAKINDA

Çok yakında askıda meyve uygulamasını hayata geçireceklerini ifade eden Zengil, uygulama başlar başlamaz herkesi askıda meyve uygulamasına katılmaya davet etti.

CUMARTESİ İNSANLAR GÜNÜ

Cumartesi günleri halk günü yaptıklarını anlatan Zengil, piyasaya göre avantajlı fiyatlar sunduklarını ve tüm işleri seçme imkanı sağladıklarını söyledi. Fiyatlarımızın uygun olmasının sebeplerinden biri de aile şirketi olmamızdır. Fiyatlarımızı görenler şaşırıyor. Kaliteli işi uygun fiyata satın almak herkese hitap ediyor.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu