Haber

İtalyan Pirinç Üreticisi Acquerello Çin’deki Tüketici Fuarına Katılacak

ROMA, 10 Nisan (Xinhua) — İtalya’nın birinci sınıf pirinç üreticisi Acquerello’nun kurucusu Piero Rondolino, yaklaşan Çin Uluslararası Tüketim Ürünleri Fuarı’na (CICPE) katılmayı dört gözle beklediğini söyledi. Rondolino, ürünlerinin harika bir şekilde seçkin geleneklere sahip olan Çin ve İtalya halklarını birbirine yaklaştırmasını umduğunu ifade etti.

Şimdiye kadar üçüncüsü düzenlenecek olan CICPE, 10-15 Nisan tarihleri ​​arasında Hainan eyaletinin merkezi olan Haikou’da düzenlenecek. İtalya’nın onur konuğu olduğu fuara bu yıl katılacak 146 İtalyan markasından biri de Acquerello.

Rondolino, ürünlerinin Çin’deki tüketiciler tarafından beğenilmesini umduğunu, bu önemli beslenme konusu hakkında bilinmesi gereken her şeyi zaten bildiğini ifade etti.

Bu yıl fuarın stant alanı toplamda 120.000 metrekare olacak ve 80.000 metrekaresi uluslararası bölüme ayrılacak. Çin Ticaret Bakanlığı’na göre fuara 65 ülke ve bölgeden 3 bin 100’ün üzerinde marka katılacak.

Rondolino, “Çin, hem son derece önemli bir kültüre hem de önemli bir küresel ekonomik role sahip, çeşitliliğe saygı duyan harika bir ulus” dedi. Rondolino, fuarın her ülkenin ve şirketin kendi kültürünü ve iyiliğini sergileyeceği bir sahne olmasını beklediğini belirtti.

Acquerello, 1991 yılında kuzey İtalya’daki Piedmont bölgesinde kuruldu. Şirket, İtalya’da gastronomik ve besin değeri olduğu kabul edilen reentegre yıllanmış pirinci üreten ilk şirkettir. Alüminyum teneke kutularda satılan şirketin ürünleri internette kilogram başına yaklaşık 11 Euro’ya (12 ABD Doları) satılıyor.

Çin’in açılımına ve getirdiği değişime tanık olan Rondolino, “Çeşitli yemek kültürüne sahip büyük bir ülke olan Çin’de ürünlerimizin iyi performans göstereceğine inanıyorum. Gidip benim için uygun yemekler var mı bakmam lazım. pilavımız.”

canakciajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu