Haber

ÂLÂ Partisi Genel Başkan Yardımcısı Murat Keçeciler istifa etti

Anavatan Partisi’nin kurucularından eski Devlet, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mehmet Keçeciler’in oğlu olan YETERLİ, Parti Kanaat Başkanlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Murat Keçeciler partisinden istifa ettiğini açıkladı.

“POLİTİKA ZEKA KATMAMIZ GEREKİYOR…”

Rozetini Genel Önder Meral Akşener’in taktığı Keçeciler’in istifa açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“İYİ Parti’deki arkadaşların kafası karışık. YETER PARTİ Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, genel merkeze karşı genel başkan seçildi. Siyaset duygularla yapılır, fikirlerle yapılır ama biraz zeka katmak gerekir. Bugün siyaset sahasının temizlenmesi gerekiyor. Ne yazık ki bu sistem içerisinde vasıfsız ve vasıfsız siyasetçiler ve siyasetçiler ortaya çıkıyor. Akşener Bey altılı masadan kalktığında yaptığı açıklamada ‘ya tarih yazacaklar ya da tarih olacaklar’ dedi. Seçimlerde FİNE Parti ‘tarih yazacağız’ sloganını kullanmış, sonuç olarak FİNE Parti seçimleri kaybettiği için tarihe karışmıştır. Yeni bir siyasi kültüre ihtiyacımız olduğunu söyledik. Genel Müdürlüğe birçok proje sunduk ama kabul edilmedi. DÜZGÜN Parti’de siyaset yapamayacağımı anladım. ‘Kaybedilen bir kavgaya sebep olmayalım’ dedik. Bıraktım”

İYİ Parti’den son dönemde istifa eden değerli isimler arasında Aytun Çıray, Ahat Andican, Emine Küçükali ve Taylan Yıldız dikkat çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu