Ekonomi

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Alanya’da STK Başkanları ve Temsilcileriyle Toplantı Gerçekleştirdi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Lideri Eray Fazilet, Alanya’da STK başkanları ve temsilcileriyle “Ortak İrade ve İşbirliği” başlıklı bir toplantı düzenledi.

Ankara’da temaslarda bulunan ve özellikle oturma izni ve kısa dönem konut kiralama konularında bazı talepleri karşılayan ALTSO Başkanı Eray Fazilet, Alanya’da STK başkanları ve temsilcileriyle “Ortak İrade ve İşbirliği” başlıklı bir toplantı düzenledi. . Toplantıya Alanya’daki oda başkanları ile diğer STK temsilcileri ve yöneticileri katıldı.

ALTSO Başkanı Eray Fazilet, sorunların çözümünde Alanya’nın ortak akıl ve güç birliği içerisinde hareket etmesinin önemine değindi. Alanya’nın taleplerine ilişkin farklı açıklamaların çözüm sürecinde zorluklara yol açtığına dikkat çeken Önder Fazilet, Ankara’nın güçlü bir Alanya’sı için tüm STK, kurum ve kuruluşların bir araya gelerek ortak akılla hareket etmesi halinde şehrimize daha çok hizmetin geleceğini vurguladı.

“İlişkilerimizde önemli ilerleme kaydettik”

Geçtiğimiz hafta Ankara’da özellikle oturma izni ve kısa süreli konut kiralama konularında temaslarda bulunduğunu belirten Fazilet, “Bildiğiniz gibi kısa süreli konut kiralama konusunda yaşanan sıkıntılara odaklandığımız temaslarımızda, Dönemsel kiralanan konutlarda paydaşlarımızın da desteğiyle tamamı olmasa da çok değerli ve olumlu değişiklikler yaptık.” “Bunu kamuoyuna duyurduk. Her iki konunun sadece inşaat ve emlak branşlarını değil, bakkaldan pazarlamacıya, taksiciden mobilyacıya, elektrikçiye kadar tüm departmanları ilgilendirdiğinin bir kez daha altını çizdik. Ortak noktamızı ortaya koyduk. İnşaat bölümünde yaşanacak bir kriz Alanya’nın her kesiminden insanı olumsuz etkileyecek mi?” dedi.

“Alanya hepimizindir, her zaman birlikte çalışacağız”

ALTSO Başkanı Eray Erdem, açıklamasına şöyle devam etti:

“Bu ve buna benzer konularda iş birliği içerisinde hareket edilmesi, taleplerimizin karşılanması için gerekirse birlik içinde lobi yapılması gerektiği konusunda mutabakata vardık. Toplantımıza katılarak ortak görüş sergileyen tüm STK başkanlarımıza ve temsilci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Güzel Alanyamız adına hep birlikte el birliğiyle çalıştık.” “Alanya’nın sorunlarının ortak akılla çözülmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” – ANTALYA

salihli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu