Haber

Bursa’da Ruhsatsız Silah Üretimi ve Ticareti Operasyonu: 7 Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bursa polisinin ruhsatsız silah imalat ve ticareti hatasını önlemek için yaptığı çalışmalar sonucunda oto tamirhanesinde yapılan aramada 7 silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca ruhsatsız silah satışı yapıldığı tespit edilen bir araçta yapılan aramada 12 adet satışa hazır ruhsatsız silah ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince ruhsatsız silah imalat ve ticaretindeki hatanın önüne geçmek amacıyla yürütülen çalışma sonucunda merkez Yıldırım ilçesinde faaliyet gösteren bir oto tamircisinin silah ticareti yaptığı bilgisi geldi. Polis ekiplerinin iş yerinde yaptığı aramada 7 ruhsatsız silah, 18 fişek ve 2.67 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca yapılan takip ve soruşturmalar sonucunda ruhsatsız silah üretimi ve ticareti amacıyla kullanıldığı değerlendirilen bir araç ile 2 şüpheli yakalandı. Araçta yapılan aramada satışa hazır 12 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Yapılan operasyonlar sonucunda S.Ç. gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. (53), M.İ.Y (38), AY (19) isimli şüpheliler, yetkililer tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. -BURSA

hanihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu