Haber

Edirne’de emlak ofisinde silahlı çatışma çıktı; Kameradaki o anlar (2)- Yine

Sayın Kayıt Memurları;

Edirne’de sokak ortasında silahlı çatışma çıktı; Emniyet Müdürlüğü’nün silahlı kavgaya ilişkin yaptığı açıklama doğrultusunda ‘kameradalar’ başlıklı haberimizi son bilgilerle tekrarlıyoruz.

——————YENİDEN

Olgay GÜLER/ EDİRNE, – EDİRNE’de emlakçıda çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. İstanbul’dan geldikleri belirlenen 3 kişi, tartışmanın ardından araçlarıyla bölgeden uzaklaşırken emlakçıya tabancayla ateş açtı. Emlakçıda bulunan bir kişinin tabancayla ateş açması sonucu çıkan kısa süreli çatışma çevrede endişe ve tedirginliğe neden oldu. İş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda, bir çocuğun kurşunların hedefi olmamak için park halindeki otomobilin arkasına saklandığı görüldü. Silahlı kavgaya karışan 4 zanlı polis tarafından gözaltına alındı. Olay, saat 17.00 sıralarında Kervansaray Şafak otoparkı yanındaki bir emlak ofisinde meydana geldi. İstanbul’dan geldikleri belirlenen A.Ö., FS ve MK, iddiaya göre emlakçıda tanıştıkları TK ile tartıştı. Tartışmanın ardından henüz belirlenemeyen nedenle 3 zanlı, 34 TCT 64 plakalı taksiye binerek tabancayla emlakçıya ateş açtı. Emlakçı TK’nin tabancayla ateş etmesi sonucu çıkan kısa süreli çatışma çevrede tedirginlik ve paniğe neden oldu. İş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde, bir çocuğun kurşunlardan korunmak için park halindeki bir otomobilin arkasına saklanmaya çalıştığı görüldü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çatışma sonrası kaçan İstanbul plakalı ticari takside bulunan 3 kişi, polis tarafından olay yerine yakın bir yerde yakalandı. Otomobilde yapılan aramada olayda kullanılan silah ve kesici aletler de ele geçirildi. Silahlı çatışmaya karışan emlakçı da gözaltına alındı. EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ: 4 KİŞİ GÖZALTI

Edirne Emniyet Müdürlüğü silahlı çatışmayla ilgili açıklama yaptı. 4 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, “Bugün saat 17.00 sıralarında Kervansaray Şafak otoparkı yanında bulunan bir emlakçıda silahlı kavgaya karışan ve kimlikleri tespit edilen A.Ö., FS ve MK. İstanbul ilinden gelen şahıs, olayın hemen ardından Kıyık Rol’e başvurma noktasındaydı.Karşı taraf TK, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından iş yerinde yakalandı.Konu ile ilgili adli soruşturma sürüyor. Olayda kullanılan silah ve kesici aletler de burada ele geçirildi” denildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu