Haber

Galatasaray Kongre Üyesi, Manchester United kalecisi Onana’ya dolandırıcılık iddiasında bulundu

Galatasaray Kulübü Kongre Üyelerinden Avukat Kerim Bahadır Şeker, Manchester United kalecisi Onana’nın sakatlığının “yalan” olduğunu, kendisini dolandırdığı için İstanbul’a gelmek istemediğini, İstanbul’a gelirse tutuklanacağını iddia etti. .

Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele eden ve 29 Kasım’da oynanacak Galatasaray-Manchester United maçı öncesinde Red Devils’in kalecisi Onana’nın sakatlığı takımda şok etkisi yarattı.

Dünya Kupası Elemeleri’nde Kamerun ile Mauritius arasında oynanan maçta Andre Onana’nın sakatlanması ve Galatasaray maçında forma giyememesi, maçta Altay Bayındır’ın kaleci olarak görev yapması öne çıktı.

Onana’nın bu sakatlık haberinin ardından Galatasaray Kulübü Kongre Üyelerinden Avukat Kerim Bahadır Şeker’in sosyal medyada yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

Şeker’in tezine göre; Onana, birkaç arkadaşıyla birlikte onu dolandırmıştır ve İstanbul’a gelirse tutuklanacağı için sakatlığını mazur görür. Bahadır Şeker, pazartesi günü suç duyurusunda bulunacağını da belirtti.

İşte Bahadır Şeker’in yazısı:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu