Haber

Galatasaray, Zalgiris ile 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

Başkent Vilnius’ta yaklaşık 5 bin kişilik LFF Stadı’nda gerçekleştirilen karşılaşmanın ilk yarısında sarı-kırmızılı ekip, birçok duruma rağmen gol atamadı ve maça devre arasında golsüz eşitlikle girildi.

İkinci yarının başında Galatasaray gol ararken kontra atakla geriye düştü. Hızla gelişen Zalgiris atağında Mathias Oyewusi, Victor Nelsson’ın hatasıyla 47. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Oyuna hakim olan sarı-kırmızılı ekip, 75. dakikada Abdülkerim Bardakcı ve 78. dakikada Halil Dervişoğlu’nun golleriyle karşılaşmayı 2-1 önde götürdü. Uzatmalarda Galatasaray önde, 90+1. İkinci dakikada Donatas Kazlauskas’ın golüne engel olamayan maç 2-2 sona erdi.

Karşılaşmanın rövanş maçı 2 Ağustos Çarşamba günü İstanbul RAMS Park’ta oynanacak.

Halil Dervişoğlu golle döndü

Galatasaray’ın yeni transferi Halil Dervişoğlu, ilk maçında fileleri havalandırdı.

Sarı-kırmızılı formayı 2020-2021 döneminin ikinci yarısı ile 2021-2022 döneminde kiralık olarak giyen Halil Dervişoğlu, 1 dönem sonra bu kez bonservisle Galatasaray’a geldi.

432 gün sonra sarı-kırmızılı formayla forma giyen genç futbolcu, 78. dakikada Zalgiris karşısında fileleri havalandırdı.

Angelino sakatlandı

Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Angelino sakatlanarak oyundan ayrıldı.

Galatasaray’daki ilk resmi maçına Zalgiris karşısında çıkan 26 yaşındaki oyuncu, maçın 83. dakikasında topsuz yere düştü. İspanyol sol bekin sağ alt baldırında sorun yaşadığı görüldü.

84. dakikada Angelino’nun yerine Leo Dubois oyuna girdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu