Haber

Radara Gelen Yeni “Yat-Katlı” Olayı Yeşim Salkım’dan Şulemsi’ye Zehirli Sözler

Geçtiğimiz günlerde kara para aklama, vergi kaçakçılığı gibi iddialarla tutuklanan Dilan ve Engin Polat’ın ardından gözler sosyal medyada lüks hayatlarını doyasıya yaşayan diğer fenomenlere çevrildi. Yeşim Salkım, Polatlar’ın ardından mercek altına alınan fenomenlerden ‘Sülemsi’nin zengin olduğu iddiasına sert sözlerle tepki gösterdi…

Bildiğiniz gibi Dilan ve Engin Polat’ın kısa sürede elde ettiği servet tepkiye neden olup MASAK’ın radarına takılıp çift birkaç gün önce kara para aklama, vergi kaçakçılığı gibi iddialarla tutuklanınca işler iyice karışmıştı.

Artık tüm gözler, yaşadıkları ekstrem hayatları ve çoğumuzun hayal bile edemeyeceği zenginliklerini paylaşan Dilan ve Engin Polat gibi sosyal medya fenomenlerinin üzerinde…

‘Şülemsi’ lakaplı Şule Kayatürk de bunlardan biri.

Polatlar’ın ardından Avukat Feyza Altun’un da dikkatini çeken Şulemsi ve eşinin genç yaşta kazandığı servetin kaynağının nereden geldiği büyük merak konusu.

Çünkü görünüşlerinden yaşam standartlarına kadar büyük bir değişime uğrayan çiftin lüks yaşamı herkesin dikkatini çekiyor, Şulemsi ve Yasin’in de incelenmesi gereken isimler arasında olduğunu düşündürüyor.

Bildiğiniz gibi 26 yaşındaki Şulemsi’nin tespit edilen varlıklarında 16 lüks villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri, 1 yat ve milyonlarca lira paranın yer aldığı iddia edilmişti.

Her ne kadar Şulemsi bu tezleri yalanlayıp, “Bir düşünün, gerçek olsaydı!” O paylaştı:

Ama artık inkarlara çok alıştık.

Engin ve Dilan Polat’ın tutuklandığı günden bu yana hayatlarını gözlerimizin önünde lüks detaylara bürünmüş olarak yaşayan tüm sosyal medya fenomenleri, şimdi her şeyin geçersiz ve saçmalık olduğunu kanıtlamaya çalışıyor!

Şimdi asıl konumuza dönelim… Hepimizin gündeminde yer alan bu abartılı zenginlikteki sosyal medya fenomenlerini inceleme işini yapanlar yalnızca sosyal medya kullanıcıları değil.

Aynı zamanda pek çok ünlü de bu kaosa tepki gösteriyor. Herhangi bir olay yaşanırsa yorum yapmaktan çekinmeyen Yeşim Salkım da geçtiğimiz saatlerde kervana katıldı.

Salkım, Şulemsi’nin iddia edilen mal varlığının paylaşıldığı tweet’e zehirli sözlerle yanıt verdi…

“Vay be dostum, yemin ederim cenneti garanti ettim. Bunları görünce alkol alıyorum, sigara içiyorum, başım örtülmüyor ama çok şükür hırsızlık yapmıyorum” dedi.

Ve bu sözleriyle tepki çekti ?

?

?

?

?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu