Haber

TOFAŞ Fenerbahçe Beko önünde

BURSA (İGFA) – Türkiye Sigorta Basketbol Muhteşem Ligi 7. haftasında TOFAŞ, Fenerbahçe Beko’ya konuk oluyor. Ligde üst üste aldığı 3 galibiyetin akabinde deplasmanda Galatasaray NEF’e kaybeden TOFAŞ Basketbol Ekibi, ulusal maçlar nedeniyle verilen orta sonrası lige galibiyetle dönmek isterken, Mavi Yeşillilerde sakatlığı devam eden İlkan Karaman ile Berke Büyüktuncel bu müsabakada da forma giyemeyecekler. Ligde mağlubiyetsiz önder durumda olan Fenerbahçe Beko, Euroleague maç trafiğinde 18 Kasım’da alanında Panathinaikos’u 107-77 mağlup ederken, Sarı Lacivertliler 22 Kasım’da AS Monaco; 24 Kasım’da Emporio Armani Milan ile deplasmanda oynayacağı maçlar öncesinde TOFAŞ karşısına çıkacak. İstanbul temsilcisinde Nemanja Bjelica’nın sakatlığı sürerken, Dyshawn Pierre’in de bir sakatlığı bulunuyor.

Yarın Ülker Spor ve Aktiflik Salonu’nda oynanacak çaba saat 18.00’de başlayacak. BeIN SPORTS 5’den canlı yayınlanacak müsabakayı Fatih Arslanoğlu, Can Mavisu, Hüseyin Çelik hakem üçlüsü yönetecek.

TOFAŞ Basketbol Ekibi, bu gayretin akabinde ligde sıradaki maçını 27 Kasım Pazar günü saat 18.00’de alanında Gaziantep Basketbol ile yapacak. Mavi Yeşilliler, 22 Kasım Salı günü ise FIBA Şampiyonlar Ligi A Kümesi 4. hafta gayretinde konutunda Fransız temsilcisi SIG Strasbourg’u ağırlayacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki maç saat 20.00’de başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu