Haber

Zimbru Teknik Direktörü Popescu: Tur atlamaları zor olsa da mücadele edeceğiz

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Tipi rövanş maçında yarın Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Moldova temsilcisi Zimbru’nun teknik direktörü Lilian Popescu, tıbbi sıçramalar sorun olsa da aileleri ve taraftarları için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Popescu, başkent Kişinev’deki Zimbru Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk maçı 5-0 kaybettiklerini hatırlatan Popescu, “İlk maçın sonucuna göre tur atlamak bizim için çok zor. Ancak bu maç bizim için çok önemli. ailelerimiz, bizi sevenler ve taraftarlarımız. İlk maçtaki sonuç bizim için pek iyi olmadı ama yarınki maçtan güzel bir maç çıkardık. Sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum.” dedi.

İlk maçtan ders aldıklarını belirten Moldovalı teknik adam, “İlk maçta ilk 15 dakikada 2 gol yediğimiz için sonuç bizim için iyi olmadı. Bundan bir ders. Yarın aldığımız derslerden sonra güzel bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum. Buna ihtiyacımız var.” terimleri kullandı.

Fenerbahçe’nin kalitesine dikkat çeken Popescu, “İlk maçın ardından toplanıp sonucu değerlendirdik. Sağlıklı bir ortam oluşturmaya çalıştık. Henüz hazırlık dönemindeyiz ama iyi bir yoldayız. “Yapacak çok işimiz var. Yarınki maç bizim için iyi olacak. Bunun gibi çok az maçımız var. Bu tür maçları iyi bir rakibe karşı oynamak her zaman faydalıdır.” Fenerbahçe iyi ve tecrübeli bir takım ama bu savaşmayacağımız anlamına gelmiyor. Elimizden geleni yapacağız.” değerlendirmesini yaptı.

keciborlu-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu