Haber

Zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan polisin cenazesi memleketine gönderildi.

Zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan polisin cenazesi memleketine gönderildi.

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’da zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan polis memurunun cenazesi memleketine gönderildi.

Şanlıurfa’da bu sabah zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ramazan Kütük için tören düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Vali Salih Ayhan, Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Er, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları katıldı. , sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve şehidin eşi. annesi, babası ve yakınları katıldı.

Vali Salih Ayhan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Emniyet Müdürlüğü bahçesine gelen şehidin yakınlarına sarılarak yaslı eş ile anne ve babayı teselli etmeye çalıştı.

Cenaze aracıyla getirilen şehidin yakınları, kırmızı bayrağa sarılı tabutuna sarılarak, gözyaşlarına boğuldu. Cenaze, törenin ardından toprağa verilmek üzere Hatay’a gönderildi.

2021 yılında Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde göreve başlayan şehit polisin evli ve eşinin öğretmen olduğu öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu