Teknoloji

World of Tanks Yeni Oyun İçi Etkinliklerle Zenginleşecek

Wargaming tarafından yapılan duyuru ile; Tankların dünyası Yeni oyun içi etkinliklerle zenginleştirilmeye devam edecek. Peki biz oyuncuları neler bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  Türk Oyunu Death Relives Steam Next Fest’te Büyük İlgi Gördü


World of Tanks Yeni Oyun İçi Etkinlikler Oyuncuları Bekliyor

Wargaming, Legendary Entertainment’ın Dune lisansı ile World of Tanks, World of Tanks Blitz ve World of Tanks Contemporary Armor’daki oyun içi maceralarını duyurdu.

Oyuncular, 15 Şubatile 1 NisanKumun ortasında, oyuna biraz ‘Çöl Gezegeni’ büyüsü katan çeşitli sistemler ve özel ödüller içeren, her platform için özel olarak tasarlanmış çeşitli oyun içi etkinliklerle karşılaşacaksınız.

World of Tanks PC’si Desert Planet: İkinci Bölüm – Şans Savaş Biletiyle Geliyor 15 Şubat ile 25 Şubat ortası arasında gerçekleşecek. Bu bölüm, savaşçı şair Gurney Halleck, “Hayvan” Rabban ve Leydi Jessica gibi ünlü karakterlerin yer aldığı mistik bir çöl dünyasında büyüleyici bir hikaye anlatıyor. Oyuncular filmdeki kahramanları ve kötü adamları mürettebat üyesi olarak alabilecek ve farklı 2D stiller, çıkartmalar ve yazılar gibi değerli eserler elde edebilecekler. Bunlar arasında yakında çıkacak olan Desert Planet: Part Two filminden yakında ünlü olacak replikler de yer alıyor. Üstelik gerçek bir kum savaşçısı oyuncuları bekliyor: Kalıcı 3D stil ve özel görsel efektlerle kaplı Premium Seviye VIII Mittlerer Kpz. Pr. 68 tankı.

World of Tanks Baskını Çöl Gezegeni: İkinci Bölüm, sinematik evreni temel alan gezegen boyutunda bir olayı konu alıyor. 23 Şubat ile 7 Mart ortası arasında oyuncular Hançer ve Yaratıcı kancaları gibi eserleri edinebilecek, Gurney Halleck’in profil fonunu ve avatarını toplayabilecek ve “Canavar” Rabban ve Fremen görevlerine katılabilecekler. Oyuncular için ana ödül, Sardokar kuvvetlerinden ilham alan güçlü Yer Tankıdır. Ayrıca Maus tankı için mükemmel Harvester kamuflajı özel paketlerde sunulacak.

World of Tanks Çağdaş Zırh kendilerine özgü sunumlarla katılıyorlar. Oyuncuların her biri olağanüstü Çöl Gezegeni: İkinci Bölüm ilgi çekici içerik ve temalı ödüller içeren benzersiz bir dizi görev içeren, üç aşamaya bölünmüş sınırlı süreli bir topluluk etkinliğine katılacak. Bu aşamalar tamamlandığında Gurney Halleck, güçlü Sardokar Savaşçısı ve tehditkar “Canavar” Rabban gibi ünlü karakterler Komutan olarak alınabilecek. Üstelik “Animal” Rabban, konsol oyuncularına özel 3D Komutan olarak sunulacak. Etkinlik 5 Mart’ta başlayacak.

Tüm bu oyun içi etkinlikler Warner Bros.’tan temin edilebilir ve Legendary Pictures’ın merakla beklenen Desert Planet: The Second Part sinema gösteriminin çıkışına zemin hazırlıyor.

mengen-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu